FAQ

Hieronder vindt u een antwoord op de meest voorkomende vragen. Staat uw vraag er niet tussen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u graag verder.

Is eigendomverkopen.be een makelaar?

Nee, eigendomverkopen.be is geen makelaar. Wij geven uw gegevens door aan de door ons geselecteerde professional die best geplaatst is om u met de nodige kennis van zaken in te lichten. Deze professionals zijn zowel makelaars en vastgoedhandelaren als investeerders. Iedere expert  biedt een kwalitatieve service, en beschikt over een degelijke marktkennis en voldoende ervaring. Hij of zij engageert zich om u volledig vrijblijvend en gratis toelichting te geven bij de huidige marktomstandigheden en u een aankoopvoorstel te doen of u de perfecte strategie voor te stellen om de beste prijs voor uw eigendom te krijgen.

Wanneer mag ik reactie verwachten?

U wordt zo snel mogelijk gecontacteerd en uiterlijk binnen de 5 werkdagen.

Welke verplichtingen heb ik nadat ik een aanvraag heb doorgestuurd?

Het doorsturen van een aanvraag verplicht u tot niets en kost ook geen geld.  In het persoonlijk gesprek dat hierop volgt, krijgt u vrijblijvend een inschatting van de verkoopwaarde in de huidige marktomstandigheden of een concreet aankoopvoorstel als u snel wil verkopen. U beslist zelf, zonder enige verplichting, of u wil samenwerken of niet.

Wie zal mij contacteren?

Na analyse van uw gegevens zullen wij de meest geschikte professional met u contact laten opnemen. Dit is in eerste instantie gebaseerd op de geografische ligging van het te verkopen pand en in tweede instantie op uw keuze voor snelle verkoop of beste prijs.

Wat mag ik verwachten van een eerste afspraak?

Als u kiest voor een snelle verkoop en onmiddellijk over uw kapitaal wil beschikken, zal een vastgoedprofessiona contact met u opnemen.  Hij zal samen met U de situatie analiseren en indien U het wenst en opportuun acht zal hij u binnen de 48 uur na het plaatsbezoek een concreet aankoopvoorstel overmaken. U kiest hier dus voor een zeer snelle afhandeling.

Als u kiest voor de maximale prijs, dan zal een makelaar uit uw streek u contacteren. Hij maakt een degelijke marktanalyse en zorgt voor een waardebepaling, gekoppeld aan de gepaste verkoopstrategie om de maximale prijs van uw woning te krijgen

Hoeveel moet ik betalen voor een afspraak?

Een eerste afspraak is volledig gratis en zonder verplichtingen

Ik vind de door jullie voorgestelde prijs te laag, wat kan ik dan doen?

Als u koos voor een snelle verkoop, maar de voorgestelde prijs te laag of niet haalbaar is, bv. omwille van een nog te grote openstaande lening, dan stuurt u dezelfde aanvraag gewoon nogmaals door onder de noemer beste prijs. U wordt dan gecontacteerd door een plaatselijke makelaar die met u de mogelijkheden zal overlopen om de hoogst mogelijke prijs te krijgen.

Kan ik als makelaar, handelaar of investeerder met jullie samenwerken?

Het is onze bedoeling om voor heel Vlaanderen een selectie van ervaren, betrouwbare en kwalitatieve makelaars, handelaars en investeerders te kunnen aanbieden. Als u interesse hebt om hier deel van uit te maken, stuur dan uw gegevens door naar info@eigendomverkopen.be. Wij contacteren u zo snel mogelijk.